چند دستور پخت‌ سوسيس خانگی

۱۹۸۳۹۹

۱۸۹۵۸۳ بازدید

برترین ها: طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.

سوسیس های موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم می باشند. طوری که در تصور انسان نمی گنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده می رسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی خود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.

سوسيس تندوري

چند دستور پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟سينه مرغ: 500 گرم نان تست: 3 ورق خامه: 50 گرم سير: یک حبه، رنده شده سفيده تخم‌مرغ: دو عدد ادويه تندوري: يك‌ونيم قاشق غذاخوري شير: سه قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به ميزان لازم روغن: 2 قاشق غذاخوري وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟

1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود.

2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل مي‏زنيم.

3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخم‌مرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه مي‌كنيم.

4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده  10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

5- سوسيس‌هاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش مي‏جوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري؛ مي‏توانيد به‌جاي خامه از پنير خامه‌اي استفاده كنيد.

روش تهيه ادويه تندوري: گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري مخلوط و آسياب شود.

سوسيس ماهيچند دستور پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟فيله ماهي: 300 گرم، چرخ شده شوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شده شيرخشك: 2 قاشق غذاخوری تخم‌مرغ: یک عدد سس خردل: 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاري: 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری نمك و فلفل: به ميزان لازم وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار مصرف: یک عدد
چطور بپزم؟

1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم مي‏زنيم.

2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: به‌جاي آبليمو ‏مي‏توان از يك قاشق سركه استفاده كرد و مي‏توان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد.

سوسيس مرغچند دستور پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم تخم‌مرغ: یک عدد آب سرد: 5 قاشق غذاخوري روغن: 3 قاشق غذاخوري پودر تخم گشنيز: یک قاشق چای‌خوری نمك: یک‌دوم قاشق غذاخوري فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري پودر شنبليله خشك: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري شيرخشك: 3 قاشق غذاخوري پودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوري پودر زنجبيل: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟

1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم.

2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: مي‌توانيم 3 قاشق غذا‏خوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذا‏خوري فلفل دلمه‌اي ريز شده به آن اضافه كنيم.

سوسيس، سير و فلفلچند دستور پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟گوشت چرخ كرده چرب: 500 گرم سير: 3 حبه، رنده شده فلفل سياه: یک قاشق غذاخوري فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوري نمك: به ميزان لازم پيازچه ريز شده: به مقدار دلخواه سركه: 2 قاشق غذاخوري پودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوري شيرخشك: 2 قاشق غذاخوري پودرپياز: 2 قاشق غذاخوري بيكينگ پودر: یک قاشق چاي‏خوري تخم‌مرغ: یک عدد وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار مصرف: یک عدد
 چطور بپزم؟

1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم.

2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان
 باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‌كنيم.

فوت كوزه‌گري: مي‏توانيم به‌جاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه مي‌شود.

سوسيس سوياچند دستور پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟سويا خشك: 100 گرم تخم‌مرغ: یک عدد  به‌اضافه یک عدد زرده پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق غذاخوري پودر جوز هندي: یک‌هشتم قاشق چاي‏خوري فلفل سياه: یک قاشق چاي‏خوري جعفري تازه: 3 قاشق غذاخوري، ريز شده زردچوبه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري پودر نان: 2 قاشق غذاخوري وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟

1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس مي‏كنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار مي‏دهيم سپس آن را چرخ مي‏كنيم.

2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط مي‏كنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: براي اينكه سوسيس‌ها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم.

سوسيس قارچ و تره‌فرنگيچند دستور پخت‌خاص سوسيس خانگی

چي لازم دارم؟گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرم قارچ ريز شده: یک پيمانه تره‌فرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عدد هويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسط سير: یک حبه، رنده شده تخم‌مرغ: یک عدد پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري شيرخشك: 2 قاشق غذا‏خوري فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري نمك: یک‌دوم قاشق غذا‏خوري روغن: 3 قاشق غذا‏خوري وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر قيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟

1- ابتدا تره‌فرنگي‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه كرده و آبپز مي‏كنيم.

2-تره‌فرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ مي‏كنيم.

3- بقيه مواد باقي‌مانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم.

4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.
 
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس مي‏توانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد. 

از کجا تهیه کنیم:

 وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان

قطره دود خوراكي: بازارچه بهجت‌آباد

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است ، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تازه ترین اخبار و مطالب

پربحث ترین ها